Svarvargatan 20 Halmstad

Våra tjänster

Vi har många måleristrängar på vår lyra

Utvändig målning

Utvändig målning kräver noggranna förberedelser och hänsyn till färgval, underlag, temperaturer och väder. Vi skyddar fasaden från fukt och röta med högkvalitativ färg. Vid önskemål omfattar vår tjänst även målning av fönster och fönsterbleck för en enhetlig och attraktiv exteriör.

Invändig Målning

Vi levererar förstklassig service och stödjer dig i valet av färger som bäst passar dina väggar. Vår tjänst omfattar målning av väggar, tak, trappor, golv, våtrum, schablonmålning, snickerier och fönster för att ge ditt hem en komplett och individuell touch.

Tapetsering

Sandbergs är din tapetexpert med gedigen erfarenhet, säkerställande att varje tapet sitter perfekt och förarbetet är väl utfört. Kontakta oss för en offert där ROT-avdraget automatiskt inkluderas, och få en klar överblick över den faktiska kostnaden för arbetet.

Specialmålning

Vi betjänar industrier och företag där vi agerar diskret med fokus på resultat. Våra tjänster är t.ex epoximålning av golv eller sprutmålning av väggar och tak. Vi är flexibla med arbetstiderna och kan utföra arbete efter stängning för minimal påverkan på din verksamhet.

Lackera Köksluckor

Ge ditt kök en fräsch och kostnadseffektiv makeover genom att lackera köksluckorna istället för att investera i nya. Kontakta oss för mer information och kostnadsuppskattning.

Klottersanering

Det är avgörande att snabbt ta bort klotter. Vi använder enbart miljöanpassade och biologiskt nedbrytbara produkter för att säkerställa minimal påverkan på miljön.

Renoveringsmålning

Renovering är en klok investering som avsevärt kan öka värdet vid en framtida försäljning. Som målerifirma prioriterar vi ordning under våra projekt, med medvetenhet om hur mycket detta uppskattas av våra kunder och hur det påverkar det slutliga resultatet positivt.

Nybyggnation

Måleri på nybyggnationer är en avgörande del av byggprocessen och kan starkt påverka det slutliga resultatet. Genom att välja rätt typ av målning och anlita våra erfarna målare kan du garantera att din byggnad, både invändigt och utvändigt, får en professionell och hållbar finish.

 
 

Byggpartner

Sandbergs samarbetar som partner med flera byggföretag och är en integrerad del av entreprenadteamet. Vi arbetar i samverkan med andra hantverkare för att säkerställa att det slutgiltiga resultatet blir fullgott och uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Byta Fasadpanel

En gammal och sliten fasad kan verkligen sänka helhetsintrycket av ett hus. Dessutom kan en otät och läckande träpanel orsaka ytterligare problem med fuktskador inne i väggar och på fönster. Vi på Sandbergs byter, oavsett om vi målar ditt hem eller inte, din fasadpanel eller bara murkna brädor. Kontakta oss för offert.

Akustikpanel Fr. 2495:-

Sandbergs hjälper dig med att sätta akustikpanel, vi arbetar med högklassiga akustikpaneler där du förnyar ditt hem med den nordiska inredningsstilen samt bättre rumsakustik. Pris från 2495 kr/m²

Säg Hej och fyll i formuläret

    Scroll to Top