Svarvargatan 20 Halmstad

Fakta om Sandbergs

Om Oss

Sandbergs Måleri AB är en etablerad målerifirma i Halmstad med en imponerande och omfattande erfarenhet. Vi erbjuder en komplett målartjänst för diverse behov. Våra skickliga målare besitter en bred kompetens, vilket gör att vi kan ta oss an många olika typer av uppdrag inom målning och tapetsering.
Vi tillhandahåller i stort sett alla måleritjänster som krävs vid målning av bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industriella fastigheter. Våra tjänster sträcker sig från invändig till utvändig målning och vi betjänar både privatpersoner och företag.

Vare sig du behöver förnya ditt hem eller ge en fräsch look åt din affärslokal, är vi redo att ta hand om ditt projekt. Tveka inte att kontakta oss för en offert eller rådgivning, både för exteriöra och interiöra målningsbehov. Sandbergs Måleri är din pålitliga partner när du söker en erfaren målerifirma!

 

 

Målartipsen du inte kan vara utan

7 målartips

Måla handlar om att vara förberedd, här kommer 7 målartips du inte kan vara utan.

1. Stora penslar för stora drömmar – om målare var superhjältar, skulle stora penslar vara deras cape. Ge dina väggar superkrafter med en snygg yta!

2. Målarfilt: färgspillarens bästa vän – för den klumpige målaren är målarfilt som en omedelbar räddare i nöden. Glöm att halka runt som Bambi i färgpölar!

3. Penslar och färgfogar: bästa vänner för evigt – det är som att tänka på dem som ett dynamiskt duo i en konstnärlig kriminalfilm. Tillsammans slår de ut glipor och lämnar en läcker finish bakom sig.

4. Låt dörren vila lite – måla en dörr är som att ge den en makeover. Ge den lite spa-tid på ett par bockar för att slutföra transformationen till en slät och fin yta.

5. Rollerns badtid – en riktig målare ser till att rollern är ren och fräsch innan den dyker ner i färgen. Det är som att ge en hårborste en dusch innan man sätter igång.

6. Maskeringstejp: modeaccessoaren för väggmålare – ge dina väggar den perfekta kanten med lite modeinspiration från maskeringstejpen. Det är som att ge dem en snygg kantklippning!

7. Vägguttag makeover – ingen gillar att se slarviga vägguttag. Ge dem lite kärlek och uppmärksamhet för att få den perfekta finishen, dvs skruva av dom innan du målar.

Scroll to Top